Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Monday, May 13, 2013

No, miltä nyt tuntuu...

Tänne lähdettäessä ajattelin, että tämä on ikäänkuin normireissu, mutta vaan pidempi. Nyt sitten on hiukan toisenlainen fiilis, koska pitää sniiduilla rahan kanssa. Meillä ei ole varsinaista budjettia, mutta mitä vähemmän menee rahaa sen parempi. Vaihdettiin molemmat tänne tultaessa 400€ paikalliseksi valuutaksi ja vielä taitaa olla n. 100€ jäljellä. Eli ihan kohtalaisesti on mennyt, kun tässä on kuitenkin ollut kaikkea pientä ostettavaa, että pärjätään täällä. Eli ensimmäisen kuukauden budjetti jää alle 1000€ kahdelta hengeltä.

Asutaan Widia Homestay nimisessä resortissa, pieni paikka jossa on vain 5 huonetta ja kaksi uutta on parhaillaan rakenteillaan. Vaadittiin huoneeseen jääkaappi ennenkuin tultiin tänne ja olihan se siellä odottamassa. Sitten meillä on ulkona keittiö, jota saadaan käyttää. Ollaan nyt tehty about puolet illallisista itse. Itse tehdyn evään hinnaksi tulee muutamia kymmeniä senttejä, kun taas ulkona syödessä voi mennä jopa 10€ kahdelta. Aamiaiset tehdään itse ja lounas tulee sukelluskeskukselta.

Tää mesta missä ollaan on pieni, ei juurikaan muuta tekemistä sukeltamisen lisäksi. Netti on pirun hidas, ei tarvitse paljon youtuubeja ja netflixejä katella. Baareissa ei jaksa riekkua ja kalja on sitäpaitsi yllättävän kallista täällä. Auringonlaskua on kiva mennä kattelemaan, kun siinä on aina paljon paikallisia bulevardilla ihastelemassa sitä kanssa. Ihmiset täällä on ihan järjettömän ystävällisiä ja ehkä vähän uteliaita. Peruskysymykset: Mistä tulet, mihin olet menossa, kauan olette täällä. Viimeiseen kysymykseen kun ollaan vastattu, että ollaan kaksi kuukautta mestoilla, meinaa leuat putoo lattiaan. Useimmat turistit käyvät vain kääntymässä täällä, ehkä semmoinen 3-4 päivää taitaa olla keskiarvo normituristeilla.

1 comment:

  1. Oikein antoisaa ja elämyksellistä vuotta teille molemmille ja terveisiä veden alle!

    ReplyDelete

 

Briefly

Escaping the madness of the Western world, a couple that has travelled most continents takes a year off to search a new direction to their lives, the next destination staying open

Translate